TONDACH® prirodno lijepi krovovi!

Zapošljavanje

Dobrodošli u TONDACH® portal za karijeru!

Ključ uspjeha su kvalitetni zaposlenici, a trenutno je u TONDACH ® koncernu u 11 zemalja zaposleno više od 2.000 osoba. TONDACH ® je vodeći proizvođač crjepova u Srednjoj  i Istočnoj Europi, a politika zapošljavanja usredotočena   je na razvoj i stalno usavršavanje svakog pojedinog zaposlenika.

TONDACH ® ne  raspolaže samo sa kvalitetnom širokom paletom proizvoda, nego su u prvom planu najbolji  zaposlenici koji čine presudnu razliku - sada i u budućnosti . Svaki zaposlenik  je stručan na svom području, poduzetan u razmišljanju i djelovanju te ima razvijen osjećaj za odgovornost.

Primarna zadaća neprekidno je učenje i multikulturalna razmjena znanja, koja se postiže daljnjim  usavršavanjem ili u praksi kroz stalnu komunikaciju.  Aktivno i stalno učenje stvara znanje, koje svaki naš suradnik svakodnevno primjenjuje u odnosima sa našim kupcima . Znanje je ključ uspjeha i najbolji odgovor na pitanja  koja nam se u praksi svakodnevno postavljaju – danas  i sutra.

Ako bi i Vi željeli biti  timski igrač u internacionalnom poduzeću, te dokazati svoje sposobnosti - prijavite se!

Nudimo Vam odgovornost u motiviranom timu, višestruke mogućnosti razvoja u poduzeću koje dinamično raste, te vrlo dobru radnu klimu.

 

Veselimo se Vašoj prijavi – pošaljite molim na: E-mail: tondach-uprava@tondach.hr