TONDACH® prirodno lijepi krovovi!

Filozofija

Naša je filozofija vrlo jednostavna; svaki čovjek bi trebao imati mogućnost sa kvalitetnim rješenjima koje nudi TONDACH ® dobiti dio sigurnosti, prirodnosti, topline i ugodnog osjećaja – i to za generacije. TONDACH ® krov za stoljeća osigurava stvarne vrijednosti za život svakog pojedinca.

Pregled naše filozofije, vrijednosti i prirodnih proizvoda možete dobiti na ovom kratkom promotivnom filmu:

Inovacija:
Naši kupci imaju najprirodniji krov – siguran, individualan i estetski lijep

Mi nudimo ljudima individualna rješenja za krov – što kroz veliki izbor oblika, što kroz veliki izbor boja. Obzirom na naš stalan razvoj proizvodnje ne postoje nikakve granice što se tiče slobode stvaranja. Trendovi u području krova su nam stalan izazov i pokušavamo se maksimalno prilagoditi svim željama kupaca. Mi proizvodimo vrhunske proizvode, koje stavljaju korist za pojedinog čovjeka u prvi plan neovisno o tome da li se radi o novom krovu ili o sanaciji. Na taj način dugoročno gledano možemo svakog pojedinca podržati u stvaranju novih dugoročnih vrijednosti.

Aktivnosti:
Kupci su uvijek u središtu naših aktivnosti.

Svakodnevno odgovaramo na najviše zahtjeve i ciljeve koji nam se postavljaju, a usmjereni su  na kupca i njegovo zadovoljstvo. Našom dugogodišnjom stručnošću u proizvodnji najkvalitetnijih vrhunskih crjepova podržavamo svakog pojedinca pri stvaranju vlastitog doma koji pruža sigurnost i zaštitu. Mi stvaramo dugoročne trajne vrijednosti prirodnim, sigurnim, raznolikim i održivim materijalima iz gline, tako da ne ograničavamo ni na koji način kreativnost vezano za planiranje.
Vrijednosti kao povjerenje, partnerski odnos, inovacija i angažman za nas su temelji svih djelovanja, a vidljivi su u detaljima svakog proizvoda.

Povjerenje:
Svaki čovjek može imati povjerenje u TONDACH®

Naša ekonomska isplativost i tehnička stručnost garantiraju Vam sigurna i prirodna rješenja za krov koji traje generacijama, bilo da se radi od privatnom investitoru, arhitektu ili trgovcu – svaki se pojedinac može potpuno osloniti na nas i to diljem svijeta!

Partnerski odnos:
TONDACH ® je pouzdan partner

Temelj našeg dnevnog rada je partnerski odnos koji je prožet poštovanjem prema našim kupcima i suradnicima. Jedna od temeljnih karakteristika je pravedan odnos i međusobno poštivanje prema našim suradnicima i konkurenciji na tržištu . Partnerski odnos pun uzajamnog poštivanja, kao i otvoreni dijalog je temelj naše kulture poslovanja.