TONDACH® prirodno lijepi krovovi!

Tondachove krovne proizvode traže i Kinezi

02. ožujka 2015
Seminar za trgovce, Đakovo

Tondach Hrvatska, tvornica vrhunskog crijepa, ima dugu tradiciju organiziranja seminara i prezentacija svojih proizvoda za arhitekte, inženjere građevinarstva, trgovce građevnim materijalom…

Tako je i jučer održan seminar o načinima ugradnje crijepa te keramičkih i nekeramičkih Tondachovih proizvoda za krovišta u Tondachovoj tvornici u Đakovu za trgovce građevnim materijalom iz Slavonije na kojem je stručnjak za krovopokrivanje i Tondachove proizvode Šimo Filipović savjetovao nazočne o načinima ugradnje crjepova i prodajnim akcijama Tondacha.

Direktor prodaje i član Uprave Tondacha, dr. sc. Mladen Kostijal, kazao je kako su prošle godine imali povećanje prodaje, a trenutno su produljili prodajnu akciju na crijep Neptun koji predstavlja jeftiniju varijantu Tondachovog crijepa vrhunske kvalitete.

“U mogućnosti smo zadovoljiti sve zahtjeve kupaca u pogledu kvalitete, modela i boje crijepa uglavnom iz domaće proizvodnje. Ovo je već četvrta edukacija ove godine na kojoj našim suradnicima i trgovcima predstavljamo proizvode koji su od velike važnosti za najoptimalnije funkcioniranje cjelokupnog krovišta kako bi mogli savjetovati krajnje kupce s argumentima o našim proizvodima koji imaju najbolji odnos kvalitete i cijene prema mjerenjima institucija koje se time ozbiljno bave na stručnoj razini”, kazao je Kostijal.

Šimo Filipović kaže kako su njihovi proizvodi izuzetno traženi i na tržištu Kosova koje posljednjih godina jača. Posebice je velika potražnja za crnim crjepovima koji su tamo u modi.

“Građani Kosova, posebice oni koji rade u europskim državama, znaju prepoznati kvalitetu i rado će se pohvaliti njome. Stoga jako polažu na to da u svoje kuće na Kosovu ugrađuju najkvalitetnije, Tondachove proizvode. Vrhunski majstori koji su završili 'tesarsku švicarsku školu' na tamošnjim 'bauštelama' itekako znaju što valja i zašto samo to žele ugraditi na svoje kuće”, priča Filipović.

Filipović je nazočnima pojasnio što konkretno znači Tondach krov, odnosno njegovu važnost za kvalitetnu funkciju krova i potkrovnog stana. Tondach u Đakovu proizvodi vrhunski glineni crijep kao glavni dio sustava pod nazivom Tondach krov.

“Osim crijepa Tondach proizvodi glinenu krovnu opremu namijenjenu krovu kao cjelini, a to uključuje: rubni crijep, podsljemeni crijep, strešni crijep, odzračni crijep, sljemenjake i dr.

Potreba za kvalitetnim i trajnim rješenjima detalja najisturenijih dijelova krova dovela nas je do glinenih fazonskih komada koji su dokazano najbolje rješenje za određene dijelove krova. Našim kupcima je u interesu tehnička edukacija svih svojih zaposlenika jer njihovi kupci traže pravu, točnu i pravovremenu informaciju o proizvodu ili sustavu. Svi su svjesni da educirano osoblje privlači kupce na tržištima čak i u Kini”, kazao je Filipović.

Tekst napisao Darko Pejić, preuzeto sa:

http://www.glas-slavonije.hr/262339/7/Tondachove-krovne-proizvode-traze-i-Kinezi