TONDACH® prirodno lijepi krovovi!

Sanacija krovišta sa TONDACHOM

Preko 400 različitih mogućnosti

Tondach Vam nudi nevjerojatan izbor boja i oblika. Kroz  kombinacije možete dobiti preko 400 različitih mogućnosti! Iskoristite Vašu maštovitost i kreativnost prilikom izgradnje krovišta:

  • Više od 25 različitih boja (svijetle i tamne, matirane i sjajne)
  • Veliki broj modela za klasična, mediteranska, razvedena i moderna krovišta
  • Oplemenjena površina za dugovječnost proizvoda (otpornost na UV zrake i lužine)
  • Mogućnost pokrivanja od 13° krovnog nagiba

 

Novo krovište – neka bude TONDACH

TONDACH nudi brojne rješenja za sve vrste krovišta te je optimalan za pasivne, solarne i niskoenergetske kuće. Kao međunarodni priznati i preporučani prirodni građevinski materijal TONDACH® ima i  Naturplus oznaku kvalitete. Garancija od 33 godine također govori o proizvodu koji ne opterećuje okoliš, te je prirodan bez kemijskih dodataka.

 

100 %
Fleksibilnosti

Fleksibilna sanacija za sve oblike krovišta

Kao stručnjak u sanacijama TONDACH posjeduje potrebni „Know-how“ i široku paletu proizvoda kao što su crjepovi sa mogućnošću kliznog letvanja. Zahvaljujući velikom rasponu kliznog letvanja moguće je izvršiti zamjenu crijepa bez nepotrebnih velikih zahvata na samom krovištu tj. bez izmjena postojećih letava. TONDACHOVA sanacijska rješenja su sigurna i dugovječna.

 

Troškovna prednost: Pomično područje od 6 cm daje prednost da se potkonstukcija krova koji se sanira ne mora iznova mijenjati.

 

100 %
Sigurnosti

Napredna tehnologija, maksimalna funkcionalnost

Kopče protiv nevremena, dvostruki utori i bočni utori osiguravaju najveću moguću sigurnost prilikom nevremena. Oblik i funkcionalnost su savršeno prilagođeni jedan drugome i stvaraju visoku sigurnost tijekom ekstremnih vremenskih uvjeta a pogotovo prilikom tuče i oluja.

 

Sigurna prednost: Kopča protiv nevremena pruža sigurnost i od najvećih vremenskih neprilika

 

100 %
Ljepota

Zadovoljstvo koje traje generacijama

Oplemenjena površina TONDACH crjepova je  lijepa je i postojana u boji te se tijekom pečenja na preko 1000o pretvara u proizvod sa dugim vijekom trajanja.

 

Čista prednost: Specijalna obrada površine osigurava trajnost, izdrživost i ljepotu boje.