TONDACH® prirodno lijepi krovovi!

Originalo TONDACH® sistemsko rješenje

Sa sveobuhvatnim orginal TONDACH® rješenjem uživajte u sigurnoj i dugotrajnoj kvaliteti krova.

1. Sigurnost za donje slojeve krova

Inovativna TONDACH® krovna folija sa bespornom, dvoslojnom aktivnom membranom štiti krovnu konstrukciju trajno. Nova Sub-and-Top parna brana  i prozračna folija sa svojim varijabilnim sposobnostima vlažnosti nude maksimalnu sigurnost i njezina je obrada jednostavna.

 

2. Modul za pričvršćivanje solarnih elemenata

TONDACH® nošači za solarne ploče nude kvalitetno i sigurno rješenje za pričvršćivanje solarnih ploča i Photovoltai elmenata, a prednost im je jednostavna ugradnja.

 

3. Osvjetljenje i izlaz na krov

Unesite svjetlost u prostorije bez prozora. TONDACH® nudi elegantne, decentne i funkcionalna rješenja osvjetljavanja  te mogućnosti izlaza na krov za sve vrste crjepova

 

4. Prolazi za krov i sistem odzračivanja

Prolazi kroz krovište  su posebna vrsta izazova kod svih krovova. TONDACH sistemsko rješenje sa prolaznim crijepom, ljepilom i manžetama za brtvljenje sprječava oštećenja koji su prouzročena vlagom. Sa vanjske strane vizualno usklađen, sa unutarnje tehnički povezan a prije svega ne propuštajući zrak i vjetar.

 

5. Rješenja za sljeme i greben, uključujući prozračivanje

TONDACH® rješenja za sljeme i greben su sigurna i lijepa i  omogućavaju Vašem krovu da diše. TONDACH® sljemenjaci zajedno sa crijepom čine homogenu cjelinu, dok odzraka za sljeme i greben pouzdano sprječavaju zadržavanje vlažnosti ispod crijepa.

 

6. Završetak krova i rubni crijepovi

Nevrijeme  i ekstremni vremenski uvjeti najviše napadaju područja sljemena, grebena i rubne dijelove krova. Prema mjeri izrađeni završeci za sljeme, greben i rubove štite od vremenskih nepogoda

 

7. Zaštita od nevremena

TONDACH® kopče protiv nevremena, vijci za pričvršćivanje koji uključuju brtvu, jamče sigurnost prema najnovijim normama. Kao internetsku uslugu TONDACH® nudi izračun postavljanja kopči prema najnovijim normama.

 

8. Sistem za hvatanje snijega

TONDACH®  sistem za hvatanje snijega i njegov pribor stvaraju sigurnost, sprječavaju nekontrolirano klizanje snijega i uklapaju se harmonično i lijepo u cjelokupan krov.

 

 Više informacija na TONDACH® Rješenja za krov – Detalji